Imsaku 05:06
Sabahu1 05:26
Sabahu2 06:25
L. e diellit 06:56
Dreka 11:34
Ikindia 13:52
Ikindia  fund 15:40
Akshami 16:10
Jacia 17:44
<dhjetor>
HMMEPShD
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
18 - Rabiuth-Thani (4) - 1441
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
Dhe mos e bën dorën tënde të lidhur për qafe (mos u bë koprrac), e as mos e shtrij në tërësi… Ajet
>> Mënyra e instalimit <<
Programimi nga SDE